AKTUALIZÁCIA: Stratený Marek M. zo Senice sa našiel, pátranie je odvolané


Foto: AKTUALIZÁCIA: Stratený Marek M. zo Senice sa našiel, pátranie je odvolané
Galéria: 9 fotiek
Foto: Záchranný systém Slovensko

Aktualizácia 16. apríla: Záchranný systém Slovensko na sociálnej sieti informoval, že nezvestný Marek sa našiel živý a zdravý mimo oblasti pátrania. Stalo sa tak ešte večer 15, apríla, pričom od rána prebiehalo pátranie v réžii Oddelenie Pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senici. 

Preverovali sme okolité lesy, vodné plochy pomocou člna a sonaru. Prácu v teréne komplikovali dažďové prehánky v poobedňajších hodinách,“ opisovali dobrovoľníci pátraciu akciu. Polícia nasadila aj vrtuľník a pri hľadaní nezvestného pomáhali aj kynológovia z SARDA SLOVAKIA a Bratislavská kynologická záchranárska brigáda, ako aj dobrovoľní hasiči a civilná obrana.


Záchranný systém Slovensko dnes vyhlásil za nezvestného 38-ročného Mareka. Marek je slovenskej štátnej príslušnosti a býva v okrese Senica, odkiaľ odišiel a nedal o sebe vedieť.


Nezvestný muž je 185 centimetrov vysoký, štíhlej postavy a váži približne 80 kilogramov. Má zeleno-hnedé oči, krátke vlasy a kratšiu bradu. Jeho dátum narodenia je 20.10.1986. Naposledy mal oblečené šedo-čierne tepláky značky Adidas a bordové tričko s krátkym rukávom rovnakej značky.

Marek má na zadnej časti ramien vytetované mená detí: „Vaneska a Sárinka.“ Na pravej nohe, má na stehennej kosti jazvy. Nezvestný v minulosti absolvoval plastiku kože.

Ak ste nezvestnú osobu videli, kontaktujte políciu na čísle 158, prípadne Záchranný Systém Slovensko - Pátranie po osobách na čísle +421 948 11 22 33.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu