Výstavba cyklochodníka na ulici Štefana Moyzesa v Trnave prinesie dopravné obmedzenia


Foto: Výstavba cyklochodníka na ulici Štefana Moyzesa v Trnave prinesie dopravné obmedzenia Foto: Facebook/Mesto Trnava

Od pondelka 4. marca sa začne prvá etapa výstavby cyklochodníka na ulici Štefana Moyzesa. V súvislosti s tým mesto Trnava upozorňuje vodičov a cestujúcich, ktorí využívajú mestskú hromadnú dopravu, aby sa pripravili na dopravné obmedzenia.

Ulica Š. Moyzesa bude v smere od ulice Ružindolská po Terézie Vansovej prejazdná, treba však rátať so zúžením premávky do jedného jazdného pruhu.

„Ulice Koceľová, Sv. Cyrila a Metoda, Gavlovičova, Osvaldova a Slovenská budú postupne v etapách neprejazdné, slepé v mieste napojenia na ulicu Š. Moyzesa. Obchádzková trasa bude vedená dočasným dopravným značením cez ulice Terézie Vansovej, Poľná a Západná,“ upresňuje mesto Trnava.

Zdroj: Facebook/Mesto Trnava


Obyvatelia nastupujúci na autobusovej zastávke Š. Moyzesa smerom na ulicu Terézie Vansovej, ktorú obsluhuje linka číslo 16 v smere Nemečanka - Nová, Obchodné centrum OBI, môžu využiť dočasnú zástavku na ulici Jána Bottu. Nachádzať sa bude za svetelnou križovatkou ulíc Terézie Vansovej, Štefana Moyzesa a Jána Bottu. Jej umiestnenie bude označené dočasným vodorovným dopravným značením a tabuľou s cestovnými poriadkami.

V dôsledku presunu zastávky môže dôjsť k dočasnej dopravnej zápche na križovatke pri obsluhe zástavky vozidlami mestskej autobusovej dopravy. Mesto tak prosí vodičov, aby pri nepriaznivej situácii nevchádzali na križovatku a rešpektovali prenosné dopravné značenie.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu