Radošinci a komédia Besame mucho prichádzajú do Divadla Jána Palárika v Trnave


Foto: Radošinci a komédia Besame mucho prichádzajú do Divadla Jána Palárika v Trnave Foto: Radošinské naivné divadlo

Do Divadla Jána Palárika v Trnave opäť zavítajú Radošinci. Už 20. a 21. januára, oba dni o 15:30 a 19:00, predvedú divadelné predstavenie Besame Mucho. 

„Ulica kdesi pred hlavnou stanicou, pred stanicou zvláštni náhodní chodci súčasníci, zabudnutý drahý kufor na chodníku, vedľa kufra bezdomovec, kedysi populárny hudobník a spevák Koki a legendárna sentimentálna latinskoamerická pieseň v jeho interpretácii sú ústrednými témami  najnovšej trpkej komédie Stanislava Štepku s rovnomenným názvom v Radošinskom naivnom divadle,“ informuje Divadlo Jána Palárika v Trnave. 

Nová hra Stanislava Štepku pôsobivo a vtipne ukazuje osudy ľudí súčasných ľudí. Dej sa odohráva neďaleko slovenskej stanice, kde nájdeme tajomný odložený kufor, ale aj bezdomovca, hudobníka a speváka, Kokiho, ktorý zabáva svojimi trpko-smiešnymi životnými príbehmi.

Podstatným a zaujímavým sa pre okoloidúcich stane nie len Koki, ale predovšetkým tajomný kufor. Všetkých fascinuje a zaujíma, čo sa môže vo vnútri nachádzať. 


„A my sa zase cez ich reakcie nepriamo dozvedáme o ich ľudskom pôvode a obsahu. Iste napokon nejde o obsah kufra, ale o ten obsah v nás,“ dodáva divadlo.

Réžia: Ondrej Spišák. Dramaturgia: Darina Abrahámová. Scéna: František Lipták. Kostými: Katarína Hollá. Choreografia: Eva Burdová.

Hrajú: Stanislav Štepka, Maruška Nedomová, Simona Miháliková, Natália Puklušová alebo Marta Maťová, Andrea Martvoňová alebo Michaela Szöcsová, Kamil Mikulčík alebo René Štúr,Jozef Adamčík alebo Samuel Spišák, Ladislav Hubáček a Vladimír Svítek


Miesto: Divadlo Jána Palárika v Trnave
Dátum: 20.01.2018 - 15:30    21.01.2018 - 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Divadlo Jána Palárika v Trnave