Trnavčania zúria. Polícia rozdávala pri cirkuse pokuty, medzi občanmi vznikla hádka


Foto: Trnavčania zúria. Polícia rozdávala pri cirkuse pokuty, medzi občanmi vznikla hádka Foto: unsplash.com

Návštevníci cirkusu na Cukrovarskej ulici v Trnave si našli na autách nemilé prekvapenie. Príslušníci mestskej polície im udelili pokuty za parkovanie. Stanislav zverejnil na sociálnej sieti príspevok, ktorý pobúril mnohých Trnavčanov. „Prajem pekné nedeľné popoludnie. Aj mestským policajtom z Trnavy, ktorí ľuďom spríjemnili návštevu Cirkusu tak, že všetkým účastníkom rozdali pokuty za parkovanie. A zvlášť mestskému úradu, že povolil cirkus na ploche, kde mohli parkovať všetci, len nie hostia s deťmi. Môžete sa hanbiť za takéto maniere,“ píše. 

Diskutujúca Mária sa zas obáva, že pre rozdávanie pokút Trnavčania prestanú na podujatia chodiť. Trnava je mesto duchov. Nedá sa zaparkovať, nechodím ani na trh. Parkovanie je ďaleko a to, čo kúpim neodnesiem. Hrozné. Toto nikdy nebolo. Bolo to veselé mesto,“ uvádza. V komentároch sa však niektorí Trnavčania policajtov zastávajú.

„Ja som som si myslel, že je v zákone napísané, že keď príde do mesta cirkus človek nemusí dodržovať žiadne pravidlá a môže jazdiť napríklad aj na červenú,“ poznamenal sarkasticky Martin. Súhlasí s ním aj Janka, ktorá tvrdí, že polícia koná podľa zákona. O stanovisko sme požiadali aj Mestskú políciu Trnava. Na reakciu čakáme.






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu