Nový týždeň prinesie odstávku elektrickej energie v Trnave. Dotkne sa týchto lokalít


Foto: Nový týždeň prinesie odstávku elektrickej energie v Trnave. Dotkne sa týchto lokalít Foto: unsplash.com

Počas nasledujúceho týždňa dôjde k niekoľkým odstávkam distribúcie elektrickej energie v Trnave. Udeje sa tak kvôli plánovaným prácam na zariadeniach distribučnej sústavy alebo v ich ochrannom pásme, o čom informovalo mesto na sociálnom médiu.

K prvej odstávke dôjde už zajtra 8. apríla o 7:30 hod. a bude trvať do 13:30 hod. Dotkne sa viacerých budov v týchto lokalitách: Pri kalvárii, Ružindolská, Slovenská, Ulica Andreja Kubinu a Ulica Štefana Moyzesa. Počas tohto dňa prerušia dodávku aj na Hospodárskej ulici. Elektrickú energiu tam znova začnú dodávať po 16:30 hod.

Ďalšia odstávka sa uskutoční vo štvrtok 11. apríla a bude sa týkať okolia ulice V Jame. Ide o budovu materskej školy, ktorá tam sídli, ako aj centrum voľného času. Prerušenie distribúcie tu je naplánované od 8:00 hod. do 13:30 hod..

Posledné prerušenie sa bude týkať Mozartovej ulice, pričom elektrická energia tu nepôjde v piatok 12. apríla od 7:30 hod. do 16:30 hod.. „V mene distribučnej spoločnosti sa za vzniknuté nepríjemnosti súvisiace s obmedzením ospravedlňujeme,“ dodalo mesto na sociálnom médiu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu