Zajtra hrá zápas Spartak so Slovanom. Trnavu čakajú dopravné obmedzenia a uzávierka ciest


Foto: Zajtra hrá zápas Spartak so Slovanom. Trnavu čakajú dopravné obmedzenia a uzávierka ciest Foto: Polícia SR - Trnavský kraj

Už zajtra 21. apríla sa stretnú futbalové kluby FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava vo vzájomnom zápase. Očakáva sa, že súboj pritiahne množstvo fanúšikov, a preto mesto Trnava upozorňuje na dôležité informácie ohľadom dopravných obmedzení a zmien v MHD.

Zápas sa uskutoční na futbalovom štadióne Antona Malatinského v Trnave so začiatkom o 17:30 hod.  Z tohto dôvodu bude pred zápasom v čase 15:30 hod. až 20:00 hod. ulica uzatvorená. Časy sa ešte môžu, vzhľadom na vývoj zápasu zmeniť.

Toto opatrenie je súčasťou bezpečnostných opatrení, ktoré majú za cieľ zabezpečiť plynulý priebeh podujatia a minimalizovať riziko incidentov. „Na dodržiavanie verejného poriadku bude dohliadať polícia. Čas uzávery ulice sa môže meniť na základe rozhodnutia Policajného zboru, v závislosti od aktuálnej bezpečnostnej situácie,“ vysvetľuje mesto Trnava.


Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Zrušenie liniek MHD

Uzávera ulice ovplyvní aj autobusové linky číslo 3, 4 a 16. Autobusová zastávka Kollárová bude zrušená v oboch smeroch v čase od 15:45 hod. do 20:00 hod. Linky číslo 3 a 4 vynechajú zástavku Kollárová, a ich obchádzková trasa povedie cez ulice Sladovnícka, Tamaškovičova a Dohnányho. Linka číslo 16 obchádza zastávky Kollárová a Sladovnícka, a jej trasa povedie cez ulice Dohnányho a Tamaškovičova.

Organizátori vyzývajú všetkých účastníkov a návštevníkov, aby rešpektovali tieto dopravné zmeny a plánovali si svoje cesty vopred, aby sa predišlo nepríjemnostiam a problémom s dopravou pred zápasom.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu