Tragédia na železnici pri Cíferi: Mladík neprežil pád z idúceho vlaku. Polícia hľadá ďalších svedkov


Foto: Tragédia na železnici pri Cíferi: Mladík neprežil pád z idúceho vlaku. Polícia hľadá ďalších svedkov Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Železniční policajti vyšetrujú okolnosti a príčiny dnešnej tragickej udalosti, pri ktorej mal z idúceho vlaku vypadnúť 22-ročný muž z okresu Trnava. Pri páde utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Podľa prvotných informácií sa mal mladík viesť v rannom rýchliku, ktorý smeroval z Martina do Bratislavy. Krátko po tom, ako vlak o približne 07:15 hod. ráno opustil Železničnú stanicu Trnava, sa mali doposiaľ nezisteným spôsobom otvoriť počas jazdy dvere a muž z idúceho vlaku vypadol,“ uviedla polícia na sociálnej sieti.

Policajti začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Preverujú všetky okolnosti tejto udalosti ako aj to, či k otvoreniu dverí došlo z technických príčin alebo úmyselne.

Na miesto udalosti boli vyslaní aj policajti z tímu posttraumatickej intervencie, ktorí pomohli rodine obete pri zvládnutí tejto situácie,“ doplnila polícia.


Hľadá sa svedkyňa

Polícia tiež žiada mladú svedkyňu, ktorá udalosť oznámila vlakvedúcej, prípadne iných svedkov, aby pomohli objasniť okolnosti tejto tragédie a poskytnúť odpovede polícii aj pozostalým.

Ozvať sa môžete na linke 158, na Oddelení železničnej polície v Trnave na telefónnom čísle 096 110 2095, prípadne napíšte súkromnú správu na Facebook: Polícia SR - Trnavský kraj.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu