Policajti zo Sládkovičova pomohli zranenému vodičovi. Zastavili mu sanitku a jeho auto odtlačili mimo cesty


Foto: Policajti zo Sládkovičova pomohli zranenému vodičovi. Zastavili mu sanitku a jeho auto odtlačili mimo cesty Foto: Polícia SR - Trnavský kraj

Policajti zo Sládkovičova pomohli päťdesiatjedenročnému vodičovi. Operačný dôstojník vyslal hliadku v vozidlu, ktoré malo blokovať prvý jazdný pruh. Policajti Jozef a Marek sa v tom čase nachádzali neďaleko a na mieste boli do minúty. 

Vodič Fordu Mondeo na policajtov nereagoval, rozhodli sa tak pootvoriť dvere na strane vodiča. Vtedy si všimli, že je muž pravdepodobne zranený. Na otázky neodpovedal zrozumiteľne a bol dezorientovaný.

Muž mal nielen neuveriteľné šťastie na policajtov, ale aj na sanitku. Tá prechádzala v čase incidentu okolo a policajti sa rozhodli ju zastaviť. Muža do nej opatrne preložili a zdravotníci ho previezli do najbližšej nemocnice v Galante. 


Marek a Jozef následne odtlačili mužovo auto na parkovisko a zabezpečili ho proti krádeži. „Policajná hliadka potom išla na mužovu adresu osobne vyrozumieť o udalosti jeho manželku, ktorá už netrpezlivo očakávala jeho návrat z práce,“ informovala polícia.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu