Pre podivný zápach z bytu boli na Čajkovského ulici privolaný hasiči. Našli v ňom mŕtve telo v rozklade


Foto: Pre podivný zápach z bytu boli na Čajkovského ulici privolaný hasiči. Našli v ňom mŕtve telo v rozklade Foto: Facebook/skupina Trnava

V stredu 1. mája boli na sídlisku Prednádražie privolaní hasiči a polícia. Tých mala zavolať žena, ktorá zo susedného bytu cítila nepríjemný zápach. V ňom sa mala nachádzať mŕtva 82-ročná žena, informoval o tom My Trnava.

Na facebookovej skupine Trnavy sa pritom objavilo krátke video, na ktorom hasiči zasahovali pomocou vysokozdvižnej plošiny. Vďaka nej sa dostali na deviate poschodie, kde sa nachádzal byt, z ktorého išiel nepríjemný zápach.

V skupine sa pritom pod videom hromadili rôzne komentáre. Kým si niektorí robili žarty z toho, čo sa mohlo stať, iní želali príbuzným úprimnú sústrasť.

„Môžeme potvrdiť, že v stredu (1.5.) bola v jednom z bytov na trnavskom sídlisku Prednádražie nájdená osoba bez známok života. Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Policajti vykonávajú potrebné procesné úkony a v súvislosti s prípadom nariadili vykonať súdnoznaleckú pitvu. Vzhľadom na prebiehajúce prípravné konanie, ktoré je konaním neverejným, nie je v súčasnosti možné poskytnúť žiadne bližšie informácie,“ uviedla kpt. Ing. Zlatica Antalová.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu