FOTO: Braňovi z Piešťan niekto poškriabal auto. Nevideli ste páchateľa?


FOTO: Braňovi z Piešťan niekto poškriabal auto. Nevideli ste páchateľa?
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Branislav Stano

Piešťanec Branislav zverejnil na sociálnej sieti príspevok, ktorý mnohým rezidentom zdvihol tlak. Na miestnom sídlisku mu neznámy páchateľ poškodil auto. „Ak vám, pán majiteľ, zavadzalo toto auto pred domom dňa 18. marca, mohli ste nechať aspoň papier a nie nechať na dverách takýto odkaz. Ak vás je viac, ktorí ste parkovali na tomto mieste a mali ste poškodené auto napíšte sem a môže sa to hromadne riešiť,“ vraví Branislav.

Rezidenta Bronislava tvrdí, že poškodzovanie áut je v Piešťanoch bežnou záležitosťou. „Toto je v Piešťanoch úplne normálne. Poškrabané auta, prípinky pod kolesami pred Charvátom, časté okrikovanie, aby sme tam a tam neparkovali,“ napísala pod príspevkom.


Galéria: 4 fotky

Iný rezident Michal má na situáciu trochu iný názor. „Choré je aj niektorých parkovanie! Tí by sa mali trošku nad sebou zamyslieť a nepozerať iba na seba,“ vraví rozhorčene. Okrem fotografií poškodeného auta Branislav zverejnil aj fotografiu budovy, pred ktorou sa mal incident stať. 

Ozval sa aj jej majiteľ. „Som spolumajiteľom danej nehnuteľnosti a aj nám tu poškriabali auto. Vyprosím si tieto náznaky a obvinenia. Stáva tu množstvo áut a o niektorých vodičoch sa dá diskutovať, či by im nemali vziať vodičák,“ povedal Jaroslav. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu