Zažite Noc s Andersenom v knižnici Juraja Fándlyho v Trnave. Čaká vás množstvo dobrodružstiev


Foto: Zažite Noc s Andersenom v knižnici Juraja Fándlyho v Trnave. Čaká vás množstvo dobrodružstiev Foto: nocsandersenom.sk

Devätnásty ročník medzinárodného podujatia na podporu čítania pozýva deti ponoriť sa do rozprávok a kúzelných príbehov počas jednej čarovnej noci. Podujatie sa uskutočňuje v knižniciach, školách, školských družinách, kluboch a iných miestach na Slovensku, v Česku, ale aj v celej Európe.

Noc s Andersenom združuje deti a knihovníkov malých obcí aj veľkých miest bez rozdielu národnosti, a to všetko s minimálnymi finančnými nákladmi. Knižnica Juraja Fándlyho v Trnave je taktiež súčasťou a preto vás pozýva na svoju Noc s Andersenom. Rozprávkové podujatie pre deti bude ako vždy plné dobrodružstiev, kreativity a súťaží.

„Prezradíme, že počas noci navštívi knižnicu herec Divadla Jána Palárika v Trnave Tomáš Mosný. Ale to zďaleka nebude všetko. Možno príde aj Snehová kráľovná, uvádza knižnica Juraja Fándlyho. Tento zážitok si môžete prispôsobiť podľa seba - nemusíte v knižnici stráviť celú noc, stačí prísť počas dňa alebo večer.

Podujatie sa bude konať 22. až 23. marca od 18:00 hod. večer do 8:00 hod. ráno. Vzhľadom na obmedzený počet je dôležité, aby ste sa prihlásili na telefónnom čísle 033/5511782, klapka 15, alebo prostredníctvom emailu detske@kniznicatrnava.sk.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu