Nakúpite 24/7: Známy reťazec otvorí prvú nonstop predajňu v Trnave, v noci bude kompletne samoobslužná


Foto: Nakúpite 24/7: Známy reťazec otvorí prvú nonstop predajňu v Trnave, v noci bude kompletne samoobslužná Foto: tvnoviny.sk

Obchodná sieť COOP plánuje priniesť na Slovensko celkom nový trend v nakupovaní. Už o pár týždňov plánuje spustiť prvú nonstop predajňu so plne automatizovanou prevádzkou. Potvrdil to pre TVNoviny riaditeľ sekcie IT a služieb COOP Jednota Slovensko Michal Švrček. 

Prvá samoobslužná predajňa otvorená 24 hodín denne a 7 dní v týždni vyrastie práve v Trnave, a to už v priebehu mája 2024. „V období nasledujúcich 12 mesiacov plánujeme na Slovensku realizovať a otvoriť pre našich zákazníkov približne 7 takýchto predajní,“ prezradil ďalej Švrček. 


V takejto prevádzke bude počas dňa zákazníkov klasicky obsluhovať personál a v noci sa pretransformuje na kompletne samoobslužnú. Pre vstup v nočných hodinách budete potrebovať aplikáciu. „Pred vstupom si zákazník nechá vygenerovať QR kód, ktorý mu umožní vstup do predajne,“ ozrejmil Švrček. Nákup bude umožnený ľuďom od 18 rokov a platiť sa bude dať len bezkontaktne. Z predajne vás následne opäť vypustí QR kód. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu