V Seredi nastáva dôležitá zmena dopravy. Na úseku boli časté kolízie, inšpektorát sa rozhodol konať


Foto: V Seredi nastáva dôležitá zmena dopravy. Na úseku boli časté kolízie, inšpektorát sa rozhodol konať Foto: seredskenovinky.sk

V Seredi sa chystá dôležitá zmena v organizácii dopravy na križovatke Čepeňskej a Vojanskej ulice. Mesto Sereď spoločne s Okresným dopravným inšpektorátom v Galante reaguje na časté dopravné kolízie a pripravuje nové opatrenia na zlepšenie dopravno-bezpečnostnej situácie, informuje mesto Sereď.

„Nakoľko sa jedná o problémovú križovatku s častými dopravnými kolíziami, mesto Sereď v spolupráci s Okresným dopravným inšpektorátom v Galante pristúpilo k zlepšeniu dopravno-bezpečnostnej situácie. V najbližších dňoch Seredčania zaznamenajú zmenu trvalého dopravného značenia daj prednosť v jazde na značenie stoj, daj prednosť v jazde a pribudne vodorovné značenie – čiara,“ upozornil Michal Klinka zo seredskej radnice.

Zdroj: seredskenovinky.sk
Pred samotnou stopkou na Vojanskej ulici bude ešte umiestnená predbežná značka Daj prednosť v jazde, aby mali vodiči dostatočný čas na zastavenie vozidla. Keďže bude zmena zásadná, Seredčania sú vyzývaní k zvýšenej pozornosti a dodržiavaniu nových pravidiel, ktoré majú za cieľ zlepšiť bezpečnosť v cestnej premávke, na danej križovatke.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu