Nebezpečné ulice ohrozujú Piešťancov. Na hlavu im padajú časti balkóna


Foto: Nebezpečné ulice ohrozujú Piešťancov. Na hlavu im padajú časti balkóna Foto: Facebook/Mesto Piešťany - To Najlepšie z Piešťan

Obyvateľov Piešťan trápia ďalšie rozpadnuté ulice. Záber z Winterovej ulice zverejnil Igor. Upozornil na zničený chodník a omietku, ktorá padá z balkóna rovno obyvateľom na hlavy. Pod jeho príspevkom vznikla diskusia. Nie všetci obyvatelia si rozpadnutý chodník všimli, hoci tadiaľ chodia denne. Ale tí, ktorí áno, tvrdia, že je zanedbaný už mesiace.

„Úpadok Piešťan je zrejmý, je to vidieť na každom kroku,“ píše Martin. Padajúce kusy balkóna môžu byť problém najmä pre ohrozené skupiny obyvateľov. „A teraz si predstavte, že tadiaľ idete s dieťaťom v kočiari, s novorodencom, a padne to rovno jemu na hlavu do kočiara a až potom to budú riešiť,“ myslí si Jozef. 

Podľa viacerých diskutujúcich by bolo vhodné osloviť majiteľa domu. Lukáš tvrdí, že rekonštrukcia historickej budovy v centre Piešťan môže byť problém. „Možno to aj chcel prerobiť, ale na meste je peklo vybaviť hocičo, nie ešte opravu historickej budovy na námestí,“ vraví.

Problematický na Winterovej ulici nie je len obrubník. Podľa Zory je v zlom stave aj dlažba. „Už minimálne 2 roky sú tam poriadne diery v dlažbe. To som písala aj Martinovi Valovi ako poslancovi, ale ten riešil len svoje problémy s radnicou a radšej ma blokol než by sa venoval takýmto maličkostiam,“ tvrdí.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu