Legendárna domáca kapela Slniečko zabaví Námestie slobody v Piešťanoch už v sobotu o 20:00


Foto: Legendárna domáca kapela Slniečko zabaví Námestie slobody v Piešťanoch už v sobotu o 20:00 Foto: ilustračná - facebook.com/visitpiestany.sk

Už v sobotu, 16. decembra, roztancuje Námestie slobody v Piešťanoch legendárna domáca kapela Slniečko. Tento rok je koncert špeciálny nie len preto, že sa uskutoční na vianočných trhoch, ale hlavne preto, že sa koná len pár dní pred 34. narodeninami kapely. Koncert sa začne o 20:00

Mesto ráta s veľkým množstvom návštevníkov, pretože Slniečko je zárukou dobrej zábavy. 

V sobotu budú hlavnému koncertu predchádzať vystúpenia kapely Bufet o 17:00 a Kaktus Band o 18:30. Dobrá hudba však nebude na námestí chýbať ani v piatok. 

Piatkový program sa začína o 17:30 vystúpením tria Kamily Veternej. O 18:30 bude nasledovať Druhá edícia a o 20:00 Gypsy Elegnace - cimbalová hudba. Členovia skupiny vás určite roztancujú svojím elánom a temperamentom, ktorý v ich tvorbe spája to najlepšie z klasickej a cigánskej hudby. 


Tretia adventná nedeľa 17. decembra prináša ešte bohatší program ako tie predchádzajúce.

Špeciálne sviatočné vystúpenie folklórneho súboru Máj sa začne už o 14:15. Po folklóre nasleduje divadelné predstavenie v podaní Exalievov Dona Bosca. Po 15.30 h slávnostne zapálime tretiu adventnú sviecu a počas rozdávania primátorského čaja budú z pódia znieť vianočné skladby v podaní Chrámového zboru Bojná.

Ani počas tretieho adventného víkendu nebude na Námestí slobody chýbať obľúbený Pieščanský rýnek, kde domáci výrobcovia ponúkajú vlastné produkty, ktoré môžu byť originálnymi darčekmi pod stromčekom.

V pondelok 18. decembra na Vianočných trhoch mimoriadne zahrá írsky hudobník Greame Mark Donladson, ktorý interpretuje emotívny a pritom veselý gitarový folk-rock s originálnou prímesou írskej tradičnej hudby. 

Miesto: Námestie slobody, Piešťany
Dátum: 15.12.2017 - 17:30    17.12.2017 - 22:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Piešťany