Nadšenci z Piešťan sa postarali o krajšie plážové ihrisko neďaleko Kolonádového mosta. Ľudia ich za toto gesto chvália


Foto: Nadšenci z Piešťan sa postarali o krajšie plážové ihrisko neďaleko Kolonádového mosta. Ľudia ich za toto gesto chvália Foto: FB/Mesto Piešťany - To Najlepšie z Piešťan

Keď obyvateľom mesta záleží na tom, aby bolo verejné priestranstvo, ktoré môžu ľudia bežne využívať čisté, využijú svoj voľný čas na jeho rekultiváciu. A presne to urobila partia ľudí, ktorá vyčistila a upravila plážové ihrisko a okolie pri hrádzi neďaleko Kolonádového mosta v Piešťanoch. O ich práci sa pritom podelil na facebookovej skupiny Piešťan Igor, ktorý ich odfotil a k fotografii pridal aj poďakovanie: „Ďakujeme dobrovoľníkom za dnešnú rekultiváciu plážového ihriska a okolia. Good job.“

Pod príspevkom sa pritom hromadili pozitívne komentáre, ktoré skupinu chválili za dobre vykonanú prácu. „Veľmi pekné gesto, kto je zdravý, veru, mohol sa zúčastniť. Ďakujem za poriadok v Piešťanoch,“ komentovala príspevok Viera.


Skupinka, ktorá sa do čistenia plážového ihriska pustila, si so sebou priniesla aj špeciálny nástroj, ktorým upravili piesok na ihrisku. A hoci sa to možno nezdá ako namáhavá práca, vyžaduje si to veľa sily.

Pri upratovaní pomáhali dokonca aj deti, ktoré čistili schody k rieke či si vyskúšali aj rotavátor, ktorým sa upravoval piesok. Skupina okrem toho vyčistila aj okolie od odpadkov. A tak ako prvý príspevok, aj druhý, v ktorom boli uverejnené viaceré videá z práce skupiny, si získal veľa pozitívnych komentárov. Videá pritom na facebookovej skupine Piešťan uverejnil Pavol, ktorý bol jeden z ľudí, čo sa postarali o krajšie verejné priestranstvo mesta.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu