Trnavskí dopravní policajti skončili vo futsalovom turnaji na počesť Jána Korca druhí


Foto: Trnavskí dopravní policajti skončili vo futsalovom turnaji na počesť Jána Korca druhí Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Fakt, že mesto Trnava žije futbalom, nie je žiadnou novinkou. Dlhoročná športová história mesta sa podpísala aj na príslušníkoch okresného dopravného inšpektorátu v Trnave. Tí sa totiž zúčastnili halového futbalového turnaja na počesť zosnulého Jána Korca.

V mestskej športovej hale na Rybníkovej ulici v Trnave sa proti sebe postavilo osem tímov, ktoré zastupovali svoje pracoviská. Trnavským dopravným policajtom sa podarilo zdolať šesť tímov, vďaka čomu sa prebojovali do finále.

V poslednom zápase sa proti nim postavilo mužstvo Úradu jadrového dozoru. Bohužiaľ, na tento tím boli prikrátki a prehrali. Z celého turnaja si odniesli úctyhodné druhé miesto. „Kolegom z dopravy gratulujeme,“ napísal policajný zbor na sociálnu sieť.

Ján Korec bol bývalý riaditeľ Výskumného ústavu jadrových elektrární, ktorý bol zavraždený v roku 2001. Ako uvádza portál MY Trnava, vraždu vykonal odsúdený Ivan G. na základe údajnej objednávky trnavského podnikateľa Júliusa Polakoviča.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu