Druhý adventný koncert v Kostole sv. Jakuba v podaní Operných hviezd a hostí sa uskutoční už 10. 12


Foto: Druhý adventný koncert v Kostole sv. Jakuba v podaní Operných hviezd a hostí sa uskutoční už 10. 12 Foto: trnava.sk

Advent v Trnave nám chce pripomenúť, že to naozaj dôležité je pohoda a čas pre seba a svojich blízkych. 10. decembra o 20:00 hod sa uskutoční v poradí druhý koncert z cyklu Adventné koncerty v Trnave. Kostol sv. Jakuba tentokrát naplní zvuk operného spevu. 

V nedeľu sa Vám predstavia Ľubica Vargicová – soprán, Filip Tůma – barytón, Bratislavský chlapčenský zbor pod dirigentskou taktovkou Magdalény Rovňákovej a Gabriela Rovňáka, Dana Hajóssy – klavír. 

Bratislavský chlapčenský zbor sa pokoncertoch v Nemecku, Belgicku a Francúzsku s radosťou predtaví aj na slovenskej pôde, a to priamo v Trnave. Svojim spevom doplní vrcholiacu atmosféru prichádzajúcich Vianoc. 

Spolu s chlapčenským zborom máte jedinenčnú príležitosť počuť poprednú sólistku Opery SND - sopranistku Ľubicu Vargicovú. Melódiu hudby ozvláštni a doplní barytón Filip Tůma.

Nenechajte si ujsť jedinenčnú príležitosť. Lístky sú v predaji v sieti Ticketportal a v TTi v Mestskej veži. Cena vstupenky je 12 eur. 

Miesto: Kostol sv. Jakuba, Trnava
Dátum: 10.12.2017 - 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: advent.trnava.sk