Mladík v Tomášikove chcel vyskúšať, ako jazdí jeho nové auto. Dostal 800-eurovú pokutu


Foto: Mladík v Tomášikove chcel vyskúšať, ako jazdí jeho nové auto. Dostal 800-eurovú pokutu Foto: Ilustračné foto/pexels.com

Skúšal nové auto, pričom dostal pokutu v hodnote niekoľkých stoviek eur. Aj takto môže vyzerať mladícka nerozvážnosť mnohých vodičov. Polícia Trnavského kraja na svojom facebookovom profile opísala podobnú skúsenosť dopravných policajtov z Galanty, ktorí včera zastavili nerozvážneho vodiča osobného automobilu značky Škoda Octavia.

K situácii došlo v obci Tomášikovo, kde mladík prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o 122 percent. Po obci sa rútil rýchlosťou 111 kilometrov za hodinu. Polícia neváhala a ihneď ho zastavila.

Mladík vo veku 23 rokov odvetil, že chcel vyskúšať, ako jazdí jeho nové auto. Namiesto spokojnosti z výkonu auta nastalo sklamanie z maximálne možnej pokuty vo výške 800 eur.

Polícia apeluje na vodičov, aby cesty či dokonca diaľnice nepovažovali za závodné okruhy. Rýchlou a nebezpečnou jazdou ohrozujú nielen svoj život, zdravie a majetok, ale predovšetkým ostatných účastníkov cestnej premávky.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu