FC Spartak Trnava dnes čaká zápas s Dunajskou Stredou. Kollárovu ulicu o pár minút uzatvoria


Foto: FC Spartak Trnava dnes čaká zápas s Dunajskou Stredou. Kollárovu ulicu o pár minút uzatvoria Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Už túto nedeľu, 10. marca sa proti sebe postavia futbalové kluby FC Spartak Trnava a FC DAC 1904 Dunajská Streda. Zápas sa uskutoční o 17:30 hod. na futbalovom štadióne Antona Malatinského v Trnave. 

Z tohto dôvodu bude pred zápasom v čase 16:00 až 17:30 ulica uzatvorená. Uzávierka na Kollárovej bude platiť aj po skončení zápasu od 19:25 do 20:00 hod. Časy sa ešte môžu, vzhľadom na vývoj zápasu, zmeniť. „V rámci uzávery bude neprejazdný úsek od svetelnej križovatky ulíc Kollárova – Hospodárska – Dohnányho po križovatku Kollárovej ulice a vjazdu do garáží futbalového štadióna,“ informuje mesto Trnava.

Počas uzávery bude obyvateľom umožnený vjazd na ulicu Ľ. Podjavorinskej cez Kollárovu ulicu (od svetlenej križovatky Hlboká – Kollárova) s následným vjazdom na sídlisko pri bytovom dome číslo 4 na Sladovníckej ulici. Vjazd do ostatných uzatvorených častí ulice bude usmerňovať polícia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu