Štyri nápady na jarné outfity s bielymi teniskami v hlavnej úlohe


Foto: Štyri nápady na jarné outfity s bielymi teniskami v hlavnej úlohe

Existujú veci, ktoré nikdy nevyjdú z módy, bez ohľadu na to, aké sú trendy. Jedným z takých kúskov sú jednoznačne biele tenisky. Sú nielen nadčasové, ale ľahko sa kombinujú s rôznymi kúskami šatníka.

Dávate prednosť športovému či ležérnemu obliekaniu alebo ste skôr typ, ktorý rád nosí elegantné kúsky? Aj v jednom aj v druhom prípade sa dá spolu s bielymi teniskami vymyslieť dokonalý outfit, s ktorým túto jar zažiarite.

Vďaka tomu, že dámske biele tenisky sú univerzálnym kúskom, dajú sa nosiť na niekoľko spôsobov. Inšpirujte sa štyrmi tipmi na jarné outfity, v ktorých hrajú hlavnú rolu biele tenisky. 

1. V elegantnom štýle

S príchodom jari sa dostávajú do popredia niektoré kúsky zo šatníka. Medzi ne jednoznačne patrí aj dobre padnúci nohavicový kostým. Viete si ho zadovážiť ako hotový komplet alebo ako jednotlivé časti. Dokonca okrem saka a nohavíc je aktuálne veľmi trendy aj kostýmová vesta. Celý tento look inšpirovaný pánskym šatníkom sa práve v kombinácii s bielymi dámskymi teniskami stáva jedným z najhorúcejších trendov jarnej sezóny.

Nebojte sa vyhrať s celkovým outfitom. Oversized sako previažte opaskom, čím zvýrazníte svoj pás. Kostým doplňte obyčajným bielym tričkom a zvoľte decentné šperky. Čo sa týka doplnkov, stačí malá šatka okolo krku, elegantná  kabelka a outfit je hotový. Môžete sa takto vybrať do práce alebo na formálne stretnutie, jednoducho kdekoľvek, kde chcete vyzerať elegantne, ale zároveň sa cítiť pohodlne.


2. V štýle smart casual 

Ak sa chcete vyhnúť strohému kostýmovému outfitu, ale stále chcete pôsobiť elegantne, potom je tento tip práve pre vás. Čierne nohavice rovného alebo rozšíreného strihu, ktorý je aktuálne veľmi obľúbeným, skombinujte so svetlou blúzkou alebo svetrom a doplňte klasickým béžovým trenčkotom. Stačí si už len obuť biele tenisky a môžete vyraziť. Ak hľadáte dokonalé biele tenisky, pozrite si širokú ponuku CCC.

Čakajú na vás modely rôznych strihov, v čisto bielej farbe aj v kombinácii bielej s farebnými prvkami. V predajniach aj online nájdete kožené, plátené aj syntetické modely. Pestrý výber značiek športovej obuvi vás zaručene nenechá odísť bez svojho páru bielych tenisiek. 

3. V športovo-elegantnom štýle

Nestarnúcou klasikou sú džínsy s vysokým pásom a biela košeľa. V kombinácii s bielymi teniskami vytvárajú nadčasovú alternatívu pre prípad, keď ráno vstanete a neviete, čo na seba. Toto je stávka na istotu. Keďže jar prináša teplotné výkyvy, myslite aj na to. Prehoďte na seba teplý kardigán, ktorý vás zahreje počas chladného rána. Nezabudnite na doplnky. Jarné dni vás môžu príjemne prekvapiť, takže slnečné okuliare majte po ruke.

4. V romantickom štýle

Dávate prednosť skôr šatám pred nohavicami? Presvedčte sa samy, že aj šaty s kvetinovým vzorom doplnené o nadčasové biele tenisky vytvoria krásny, priam dievčenský dojem. Mimochodom, túto sezónu je obzvlášť trendom - potlač ruží, ktorá krásne vynikne na šatách. 

S malou obmenou a drobnými úpravami získate nielen štyri tipy, ale aj ďalšie nápady na outfity po celý týždeň. Stačí nahradiť biele tričko nejakým obľúbeným tričkom s nadpisom a navonok strohý kostýmový outfit hneď odľahčíte. Trenčkot môžete vymeniť za koženú bundu a kardigán za denimovú bundu. Šaty nemusia byť len volánové či s kvetinovou potlačou. Pokojne ich viete nahradiť saténovou sukňou a obyčajným tričkom. Spolu s krátkym blejzrom a bielymi teniskami budete túto jar neprehliadnuteľná.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok