Na Slovensko prichádza nový hráč. Pohltí Mall.sk a chce konkurovať Alze


Foto: Na Slovensko prichádza nový hráč. Pohltí Mall.sk a chce konkurovať Alze Foto: allegro.sk

Allegro je najväčším trhoviskom s európskym pôvodom. Spoločnosť sa rozhodla vstúpiť na slovenský trh a rozvíriť konkurenčné vody len nedávno. Zákazníkom ponúka veľké množstvo sortimentu za nízke ceny. Informáciu priniesla TV Markíza.

Trhovisko Allegro na Slovensku ponúka rôzny tovar od elektroniky, automobilov, módy až po knihy. Ide približne o 100 miliónov rôznych produktov. „Využívame naše skúsenosti a poznatky z českého trhu a snažíme sa priniesť podobnú, lokalizovanú a na partnerstvá orientovanú stratégiu aj na Slovensko. Naším cieľom je zabezpečiť hladké a príjemné nakupovanie a predávanie,“ uviedol pre TV Markíza Matthias Frechen, obchodný riaditeľ spoločnosti.

Frechen tiež dodal, že spoločnosť síce vníma Alzu ako konkurenciu, ale zároveň si myslí, že je na trhu priestor pre viacerých hráčov. Allegro stavia na základoch online platformy Mall.sk, ktorá bude na Slovensku pôsobiť ako jedna z jej predajcov. Zatiaľ bude mať osobitnú stránku, ale postupne sa stane súčasťou Allegro. 

„Porovnávame ceny na Allegro s vybranými online obchodmi na Slovensku a ukazujeme najlepšie ponuky na našej platforme. Ak by sme takúto garanciu nevedeli splniť, vrátime zákazníkom 150 percent rozdielu ceny vo forme kupónu uplatniteľného na Allegro,“ povedal pre TV Markíza Wojciech Bogdan, marketingový a finančný riaditeľ spoločnosti.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu