Sereď žiada vládu o vyriešenie problému so zatvoreným mostom. Pomôcť môžu aj občania vyplnením ankety


Foto: Sereď žiada vládu o vyriešenie problému so zatvoreným mostom. Pomôcť môžu aj občania vyplnením ankety Foto: sered.sk

Primátor mesta Ondrej Kurbel pozýva občanov, aby vyplnili anketu o uzatvorenom moste v Seredi. Môžete tak podporiť jeho prejav na výjazdovom rokovaní vlády Slovenskej Republiky, ktoré sa uskutoční v stredu 27. marca v Galante. Hlavnou témou stretnutia bude žiadosť o urýchlené vyriešenie problému s uzatvoreným mostom.

„Ešte pred ním budem rokovať priamo s ministrom dopravy SR Jozefom Rážom. Obsahom stretnutia bude pravdaže riešenie nešťastného mosta v Seredi. S jeho námestníkom Igorom Chomom sme už možné riešenia problému mali na stole v januári. Na výjazdovom rokovaní budúci týždeň očakávam konkrétnu odpoveď, ako štát zasiahne a pomôže,“ informoval primátor Kurbel.

Najvyšší predstavitelia štátu budú oboznámení s obsahom ankety, názormi, praxou, či počtom občanov, ktorí sú nútení takmer rok znášať dopady uzatvoreného mosta. Vláde Slovenskej republiky bude výsledky prezentovať primátor mesta Ondrej Kurbel.

Rovnako aj vy môžete pomôcť upriamiť pozornosť štátu na potrebu vyriešiť problém s uzatvoreným mostom. Stačí, keď vyplníte anketu v online formulári TU alebo na mestskom úrade v Seredi najneskôr do utorka 26. marca do 12:00 hod.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu