Do volebných miestností v Skalici a Galante mierili záchranári, odviezli pacientov s úrazom a záchvatom


Foto: Do volebných miestností v Skalici a Galante mierili záchranári, odviezli pacientov s úrazom a záchvatom
Galéria: 23 fotiek
Foto: Redakcia

Do volebných miestností v Trnavskom kraji zavíta počas dnešného dňa množstvo ľudí. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky je preto od rána v pohotovosti a očakáva volania o pomoc, ktoré prichádzajú pri každých voľbách.

Ambulancie boli zatiaľ vyslané na štyri miesta na Slovensku, z toho dve ležia práve v Trnavskom kraji. Záchranári boli privolaní tiež do základnej školy v Galante k 77-ročnej žene, ktorá pri páde utrpela úraz hornej končatiny a pleca. Po prvotnom ošetrení bola transportovaná do nemocnice v Galante.

„Na základe volania na tiesňovú linku 155 sme vyslali posádku do domu kultúry v Senici k 42-ročnému mužovi s epileptickým záchvatom. Posádka pacienta transportovala do nemocnice v Skalici,“ priblížilo operačné stredisko.

Záchranka smerovala aj do volebnej miestnosti v Košiciach Juh, kde skolabovala 79-ročná žena. Okrem toho utrpela povrchové poranenie hlavy. Prevoz do nemocnice však odmietla.

Ambulancia záchrannej zdravotnej služby aktuálne zasahuje vo volebnej miestnosti v Martine. Podľa prvotných informácií tam náhle skolabovala žena.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu