Trnavčanku nepríjemne prekvapil nahý muž, schovaný onanoval v húštine. Hľadá ho polícia


Foto: Trnavčanku nepríjemne prekvapil nahý muž, schovaný onanoval v húštine. Hľadá ho polícia Foto: trnavskyhlas.sk

Pri bežnej prechádzke mala 52-ročná Trnavčanka nepríjemný zážitok. V pondelok 22. apríla pri večernom venčení psov v lokalite Kamenného Mlyna ju pozoroval obnažený muž, ktorý sa pritom navyše sexuálne uspokojoval. O prípade informoval Trnavskyhlas.sk.

Pri venčení psíkov som spozorovala nahého muža ukrytého v kríkoch, pohľad na mňa ho evidentne ,bavil’. Videla som, ako masturboval,“ zverila sa anonymná obyvateľka. „Chcem aj týmto spôsobom upozorniť ženy, aby si dávali v tejto lokalite pozor,“ doplnila. 

K incidentu došlo na lúke za Ulicou Evy Kostolányiovej, ktorá je z jednej strany obklopená domami a z druhej húštinou zelene pri cestičke cez lesopark vedúcej k záhradkám. Keď sa v blízkosti objavila iná žena, masturbujúci muž sa dal na útek. Privolaná mestská polícia ho už nenašla.


V lokalite zvýšime intenzitu hliadok, zameriame sa na ten priestor a upovedomíme aj štátnu políciu,“ vyjadril sa k prípadu náčelník Mestskej polície Trnava Ivan Ranuša. Zvýšiť monitoring v danej oblasti plánuje aj trnavská krajská polícia. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu