Cyklista v Ratkovciach spadol a zranil sa. Jeho manželka hľadá záchrankyne, chce im poďakovať


Foto: Cyklista v Ratkovciach spadol a zranil sa. Jeho manželka hľadá záchrankyne, chce im poďakovať Foto: Facebook/Katarína Zaťková

Uplynulý víkend bol ako stvorený na trávenie času v prírode. Mnoho ľudí ho pritom využilo na rôzne športové aktivity, medzi ktoré neodmysliteľne patrí aj bicyklovanie. To si počas krásneho slnečného dňa chcela užiť aj pani Katarína so svojou rodinou. Nanešťastie ich výlet skončil skôr, ako predpokladali.

Počas jazdy v Ratkovciach sa totiž stala nehoda. Manžel pani Kataríny spolu s dcérou spadol z bicykla a skončil s otvorenou ranou. Rodina mala šťastie, že natrafila na dve ženy, ktoré sa pri nich zastavili a poskytli im pomoc. Takéto správanie totiž nie je v dnešnej dobe samozrejmosťou.

Jedna z nich mužovi zviazala otvorenú ranu a na mieste s nimi ostali až do momentu, kým neprišla pomoc. „Manžel už je v poriadku aj dcéra, našťastie nič zlomené. Mal sedem centimetrov otvorenú ranu, ktorú mu v nemocnici zašili,“ informuje manželka zraneného. Zároveň prosí, aby sa jej ženy ozvali do správy, chcela by si im za pomoc odvďačiť. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu