Cestovateľské kino nás tentokrát pozýva na Kubu, už 14. februára o 20:00 v Kine Hviezda v Trnave


Foto: Cestovateľské kino nás tentokrát pozýva na Kubu, už 14. februára o 20:00 v Kine Hviezda v Trnave Foto: facebook.com/events/143605846342576/

Cestovateľské kino v Kine Hviezda ponúka ďalšie podujatie s exotickou atmosférou. Už 14. februára sa vďaka tomu môžeme preniesť na Kubu a dozvedieť sa viac o tejto krajine, kultúre a podmienkach v nej a o krásach, ktoré treba na Kube vidieť.

„Neodolateľné slnko, miešané drinky, exotická kuchyňa, nákazlivá hudba. Kuba už desaťročia láka do svojich osídel cestovateľov z celého sveta. Ale každé peso má druhú stranu, a aj v tejto lákavej krajine kontrastuje tradičná kubánska zábava s nízkou životnou úrovňou. Hudba, tanec, cigary, staré autá, ale aj rady na mäso a vajíčka. Kubánci sú jeden z najvynaliezavejších národov na svete a “peoplemetre” ukazujú, že aj jeden z najšťastnejších. Je to len fraška alebo si tento život naozaj dokážu užívať so svojou karibskou noblesou?“ pozývajú usporiadatelia.

Podujatím nás bude sprevádzať Katarína Líšková, ktorá Kubu prešla už viac než 50-krát. Rodáčka z Nitry, študovala v Španielsku a k cestovaniu sa dostala prostredníctvom pracovnej ponuky v Indii. Po roku cestovala viac a navštívila ďalšie zaujímavé krajiny. Viac ako 10 rokov strávila medzi Kubou, Mexikom a krajinami latinskej Ameriky.

Nenechajte si podujatie ujsť. Začína sa už 14. februára o 20:00. Lístky si môžete zakúpiť už teraz na stránke interticket.sk. 

Miesto: Kino Hviezda
Dátum: 14.02.2018 - 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Kino Hviezda