Prenájom ubytovania v bývalých internátoch vo Voderadoch sa skončil, TTSK sa dohodol s nájomcom


Foto: Prenájom ubytovania v bývalých internátoch vo Voderadoch sa skončil, TTSK sa dohodol s nájomcom Foto: Trnavský samosprávny kraj

Prenájom ubytovania v budove bývalého internátu vo Voderadoch sa skončil. Rozhodnutie padlo na rokovaní s nájomcom budovy, firmou Centrum prenájmu s.r.o. Zmluvu o prenájme uzatvorilo predošlé vedenie samosprávneho kraja aj napriek protestom zástupcov obce a obyvateľov. Nové vedenie župy sa rozhodlo túto zmluvu zrušiť aj na základe petícií občanov, s ktorými v minulosti nepochodili.

Úrad TTSK už pripravuje konkrétne kroky, ktoré ešte v priebehu tohto roka ukončia aktuálny nájomný vzťah. Zároveň bude v spolupráci s obcou hľadať vhodné využitie pre budovu bývalého internátu.

„Tento druh podnikania vo Voderadoch končí, dohodli sme sa na tom so súčasnými nájomcami. Tak ako som sľúbil pred voľbami, ale aj na rokovaní u starostu, že tento problém pre občanov vyriešime, držím slovo. Prevádzkovanie podobných služieb už župa v tomto zariadení neplánuje,” hovorí J. Viskupič.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Trnavský samosprávny kraj