Nezmeškajte prehliadku športových klubov mesta Trnava, Májový športový festival bude už 23. mája


Foto: Nezmeškajte prehliadku športových klubov mesta Trnava, Májový športový festival bude už 23. mája Foto: ilustračná - pixabay.com

Aj tento rok sa bude v Trnave konať Májový športový festival. Podujatie je každoročne zamerané na prezentáciu športových klubov, ktoré pôsobia na území mesta. Už 23. mája sa vám od od 8:30 do 17:00 predstavia športové kluby priamo v areáli Slávie Trnava na Hajdóczyho ulici.

„Vďaka tejto akcii sa môžu deti aj dospelí dozvedieť o trnavských športových klubov priamo od trénerov či manažérov. Týmto termínom sa otvára športovým klubom možnosť získať deti do svojich klubov už na obdobie letnej prípravy, keďže viaceré kluby aj počas letných prázdnin pracujú so športovcami vo svojich kluboch,“ informovalo mesto Trnava.

Okrem prezentácie klubov a náboru detí sa tento rok bude konať aj tombola so zaujímavými cenami, do ktorej sa môžu zapojiť všetky deti, ktoré na podujatí získajú aspoň 5 pečiatok od rôznych klubov a vhodia svoj lístok do zbernej urny. Víťazov budú žrebovať už popoludní v deň podujatia.

Do tohto ročníka festivalu sa môžu zapojiť aj organizácie, ktoré pripravujú rôzne detské tábory, jazykové kurzy, či iné aktivity pre deti a mládež. Cieľom organizácií a mesta je ponúknuť rodičom tiež možnosť spraviť si lepší prehľad o možnostiach trávenia voľného času pre deti aj počas letných prázdnin.


„Každá zaregistrovaná organizácia bude mať vyhradené miesto so stolom a lavičkami, pričom spôsob prezentácie je na rozhodnutí každej organizácie,“ doplnilo informácie mesto.

Ak máte záujem svoju organizáciu zapojiť do tohto podujatia, neváhajte sa prihlásiť. Viac informácií a kontraktné údaje nájdete aj na stránke mesta Trnava.



Miesto: Areál Slávia, Hajdóczyho ulica, Trnava
Dátum: 23.05.2018 - 08:30    17:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Trnava