Neviete, kam zobrať svoju polovičku na Valentína? Senické múzeum pripravilo zaujímavé podujatie


Foto: Neviete, kam zobrať svoju polovičku na Valentína? Senické múzeum pripravilo zaujímavé podujatie Foto: Mesto Senica

Blíži sa sviatok svätého Valentína a mesto Senica prináša tip, ako ho osláviť. Pokiaľ ešte neviete, kam vziať svoju polovičku, v dňoch 13. až 18. februára môžete absolvovať valentínsky týždeň v priestoroch mestského Múzea Senica. V čase od 10:00 hod. do 19:00 hod. na návštevníkov čakajú podujatia týkajúce sa témy lásky na prvý pohľad.

Počas prehliadky vás bude sprevádzať aplikácia Láskomer. Súčasťou programu sú aj rôzne valentínske hry pre páry. Novinkou je zázračné koleso valentínskych prísľubov, prostredníctvom ktorého zaľúbenci absolvujú romantické výzvy a zážitky.

„V špeciálnej interaktívnej výstave odkryjeme zaujímavé a romantické momenty v príbehu Amora, boha lásky a žiadostivosti. Legenda hovorí, že jeho šípy dokážu priviesť srdcia k láske, a to nielen medzi ľuďmi, ale aj medzi bohmi,“ približuje udalosť kurátor senického múzea Tomáš Motus.

Podujatie spolu so senickým múzeom pripravuje mesto Senica a Mestské kultúrne stredisko Senica v spolupráci so Záhorskou knižnicou Senica a Záhorskou galériou v Senici. Vstup je voľný.







Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu