Rekordérom opitých vodičov sa stal Ukrajinec: Nafúkal tri promile a skončil v policajnej cele


Foto: Rekordérom opitých vodičov sa stal Ukrajinec: Nafúkal tri promile a skončil v policajnej cele Foto: Pixabay

Trnavskí policajti cez víkend riešili celkovo šesť opitých vodičov. Ide o troch mužov a tri ženy, ktorým namerali viac ako promile alkoholu v dychu. Všetkých riešia v súvislosti s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Informovala o tom trnavská polícia na sociálnej sieti.

Opitý Ukrajinec skončil v policajnej cele

Rekordérom v množstve vypitého alkoholu bol cudzinec. Polícia ho zastavila v sobotu krátko po 22:00 hod. v meste Leopoldov v Hlohoveckom okrese. Šoféroval Audi A6. Mladý Ukrajinec nafúkal 2,92 promile a po opakovanej skúške dokonca 3,15 promile. Policajná hliadka ho obmedzila na slobode a napokon skončil v cele.

Za volant si sadli opité aj tri ženy. V obci Špačince šoférovala dvadsaťštyriročná slečna, ktorá nafúkala viac ako dve promile. V okrese Dunajská Streda zas zastavili štyridsaťdeväťročnú ženu s 1,13 promile v dychu. Posledná zo žien, štyridsaťšesťročná vodička priamo z Trnavy, nafúkala 1,77 promile.

Policajti zastavili aj dvoch mladších mužov. Tridsaťšesťročného muža v obci Petrova Ves v okrese Skalica, ktorý narazil do betónového stĺpu, a osemnásťročného mladíka. Ten jazdil medzi Trnavou a Dolnou Krupou. Pri dychovej skúške nafúkal 1,6 promile.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu