Do kúpaliska v Dobrej Vode vtrhli zlodeji. Ukradnúť chceli aj miešačku na betón


Foto: Do kúpaliska v Dobrej Vode vtrhli zlodeji. Ukradnúť chceli aj miešačku na betón Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Rozbili okná a vtrhli do budovy kúpaliska. Zlodeji v Dobrej Vode však plávať nechceli. Do budovy sa dostali cez priestory toaliet a postupne si svoj lup ukladali vo vstupnej hale, chodbách či sklade. Zálusk mali na kosačky, pípu (kohútik sa stáčanie tekutiny, pozn. red.), káble a dokonca aj 150-litrovú miešačku na betón. Počas krádeže mali tiež rozbiť sklenené výplne na vstupných dverách.

Na troch mužov z okresu Trnava zavolala políciu osoba, ktorá 25. februára ráno počula hluk a na budove kúpaliska si všimla rozbité okno. Na miesto bola ihneď vyslaná hliadka. Policajti tam našli bielu dodávku a na osobnej slobode obmedzili dvoch mužov vo veku 26 a 27 rokov. Posledného z nich, štyridsaťročného muža, chytili až v Trnave na základe informácií o vozidle. Ku krádeži sa všetci traja priznali. 

„Policajti obvinili mužov z prečinov krádeže a poškodzovania cudzej veci spolupáchateľstvom. Najmladšieho, dvadsaťšesťročného Trnavčana navyše obvinili za šoférovanie napriek jeho právoplatného zákazu aj z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia,“ informovala polícia. Muži sú aktuálne v policajnej cele a onedlho sa postavia pred sudcu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu