FOTO: Ľudia mali obavy o zvieratá pri Kamennom mlyne. Vraj boli bez vody a krmiva, majiteľ zverejnil fotografie


FOTO: Ľudia mali obavy o zvieratá pri Kamennom mlyne. Vraj boli bez vody a krmiva, majiteľ zverejnil fotografie
Galéria: 3 fotky
Foto: unsplash.com

Vo facebookovej skupine Trnava bol pod anonymným profilom zverejnený znepokojivý príspevok. „Ahojte ľudkovia, nevie niekto prečo sú zvieratá v klietkach, v Kamennom mlyne v Trnave, nechané napospas bez vody a krmiva?“ pýta sa anonym. K tvrdeniu sa pridali viacerí obyvatelia mesta. 

Ľubica tvrdí, že zvieratá boli zanedbané už v lete. „Už som si to všimla v lete. Dávala som vtáčikom trávu. Uprostred horúčav mali prázdne kŕmidlá aj misky s vodou,“ napísala. Podľa Ingrid je prípad potrebné nahlásiť na Štátnu veterinárku správu.


Galéria: 3 fotky

Iní obyvatelia mesta zas tvrdia, že je o zvieratá dobre postarané. „Skôr by ste sa mali zamyslieť, čo všetko im tam hádžete a prekrmujete ich. Oni svoje dostávajú. To, že práve v tom momente, keď ste tam boli, bola miska prázdna, neznamená, že sú hladné a smädné,“ vraví Silvia.

Na svoju obhajobu sa ozval aj ich majiteľ Adrián. „Každé ráno o 8:00 hod. sú kŕmené senom a žitom vážení! Treba sa prísť ráno pozrieť!!!“ napísal v komentári. Pod príspevkom tiež zverejnil fotografie, ktoré majú dokazovať, že sú zvieratá kŕmené.






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu