Mladíci sa v Piešťanoch pokúšali vniknúť do domácností. Susedka Viera na nich kričala, nech ťahajú preč


Foto: Mladíci sa v Piešťanoch pokúšali vniknúť do domácností. Susedka Viera na nich kričala, nech ťahajú preč Foto: Facebook/Mesto Piešťany - to najlepšie z Piešťan

V blízkosti piešťanského Auparku sa mali v pondelok večer pohybovať podozriví muži. Dvojica mladíkov mala chodiť po okolí a skúšať vniknúť do domácností. Upozornil na to anonymný príspevok vo facebookovej skupine Mesto Piešťany - To Najlepšie z Piešťan

„V blízkosti Auparku sa potulujú dvaja mladí muži, nazerajú do okien a skúšajú, či nie je otvorené! Dávajte si pozor!“ píše anonym. Nebol jediný, kto dvojicu zahliadol.

Ozvala sa aj obyvateľka Viera, ktorá žije v susedstve. „Včera pozerali do Auparku a začula som, že veď sú tam kamery, chytia nás. Zakričala som im, nech ťahajú preč, inak volám políciu. Bolo to okolo 16:00 hod. a boli to dvaja,“ napísala Viera pod príspevkom. 

Za vniknutie do cudzieho obydlia môže páchateľovi hroziť trest odňatia slobody až na dva roky. Na incident z Piešťan sme sa pýtali aj Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave. 

„Na políciu doposiaľ nebolo údajne podozrivé konanie dvoch osôb v meste Piešťany oficiálne nahlásené. Na základe zverejneného príspevku policajti situáciu v meste preveria, “ informovala jeho hovorkyňa Zlatica Antalová.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu