FOTO: V dome hasiča z Jaslovských Bohuníc horelo, vznikla škoda vo výške 10-tisíc eur


FOTO: V dome hasiča z Jaslovských Bohuníc horelo, vznikla škoda vo výške 10-tisíc eur
Galéria: 4 fotky
Foto: Hasiči Jaslovské Bohunice

Hasiči z Jaslovských Bohuníc včera večer zasahovali pri požiari rodinného domu, ktorý vypukol na poschodí. Incident bol nahlásený o 17:56 hod. a už o 17:59 hod. vyrazili hasiči na miesto udalosti s technikou a personálom.

Podľa informácií od hasičskej jednotky sa jednalo o rýchly zásah, kde sa hneď pri príchode na miesto udalosti začalo s lokalizačnými a likvidačnými prácami. Majiteľ domu sám hasil požiar ručným hasiacim prístrojom, kým hasiči pripravili útočný prúd na potlačenie ohňa.

„Po príjazde na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že sa jedná o požiar gauču na poschodí rodinného domu, ktorý patril jednému z našich členov,“ tvrdí hasičský tím. 

Nakoľko sa počas zásahu dvaja členovia jednotky nadýchali splodín horenia, museli byť vyšetrení posádkou sanitného automobilu hasičskej záchrannej služby. Zisťovateľ príčin vzniku požiaru spolu s majiteľom určili škodu vo výške 10 000 eur a uchránené hodnoty vo výške 250 000 eur.


Galéria: 4 fotky

Po úspešnom zvládnutí situácie a dohode s velením a zisťovateľom príčin sa hasičská jednotka vrátila na základňu o 20:02 hod. bez poškodenia techniky. Okrem škody na majetku neboli zranené žiadne osoby.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu