Raper Ego prerušil koncert a zaspieval chorál fanúšikov klubu Spartak Trnava. Reagoval na to Ultras Slovan


Foto: Raper Ego prerušil koncert a zaspieval chorál fanúšikov klubu Spartak Trnava. Reagoval na to Ultras Slovan Foto: IG/talk.fcst

V Trnave sa na amfiteátri konal koncert speváka Ega, ktorý však počas svojho vystúpenia divákov prekvapil. Počas koncertu totiž v jednom momente naznačil DJ-ovi, aby stíšil hudbu a zaspieval jeden z obľúbených chorálov fanúšikov futbalového klubu Spartak Trnava, informoval o tom Refresher.

„Rozkopal som slovanistu, hneď mi je lepší. Po hlave som mu poskákal, ešte je teplý. Šecky kosti som mu dolámal, brucho som mu nožom rozpáral, šak to bol len slovanista a belasý žid,“ zaspieval na koncerte Ego.

Niektorých ľudí to síce potešilo a povzbudilo k spevu, ale rýchlo sa ozvali aj tí, na ktorých to bolo zamerané. Video, kde známy spevák spieva chorál, uverejnil na svojom Instagrame FC SPARTAK TRNAVA na stories.



Instagram/talk.fcst

Na video zareagovali aj najväčší rivali Spartaka Trnava – fanúšikovia bratislavského Slovanu. Ultras Slovan pritom na svojom Instagrame zdieľali stories s textom „Ego, prajeme ti veľa šťastia na tvojich vystúpeniach v BA,“ a pod text pridal aj hashtag #SK**VYSYN.


Instagram/ultrasslovan_official


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu