VIDEO: Najlepším policajným psom v Trnavskom kraji je Orion, štvornohý parťák ukázal svoju šikovnosť


Foto: VIDEO: Najlepším policajným psom v Trnavskom kraji je Orion, štvornohý parťák ukázal svoju šikovnosť Foto: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Nový rok 2024 prináša aj nový policajný seriál Najlepší policajný pes. Polícia Slovenskej republiky chce prostredníctvom neho poukázať na to, akou dôležitou súčasťou sú pri policajnej práci štvornohí parťáci.

Polícia preto na svojom facebookovom profile postupne predstavuje najlepších chlpáčov policajnej kynológie. Dnes 16. januára svoju šikovnosť ukázal služobný pes Orion z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senici.

Tento psík je zameraný na klasické práce, ktoré pozostávajú z troch tematických celkov – pachové práce, obranné práce a poslušnosť. Tento pes má 7 rokov, dostal som ho od bývalej kolegyne a spolu slúžime cca 2 roky. Policajnej kynológii sa venujem devätnásty rok,“ uviedol psovod Miroslav.

Psovod Miroslav prezradil, že ho baví práca so štvornohými pomocníkmi, lebo ho vedia vždy zaujímavo prekvapiť. Po publikovaní všetkých štvornohých pomocníkov môžete o najlepšom policajnom psovi rozhodnúť aj vy v samostatnej ankete, ktorá bude uverejnená na oficiálnom facebookovom profile Polície Slovenskej republiky


Nezabudnite, že po predstavení všetkých najlepších psov z celého Slovenska vy rozhodnete o najlepšom policajnom psovi. Preto si treba pozrieť každé video,“ uzatvára polícia v príspevku na sociálnej sieti.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu