Polícia zaklopala na dvere mužovi, ktorý sa na sociálnej sieti vyhrážal, že vystrieľa mačky


Foto: Polícia zaklopala na dvere mužovi, ktorý sa na sociálnej sieti vyhrážal, že vystrieľa mačky Foto: Istock.com

V obci pri Trnave sa v minulých dňoch udial incident, ktorý vzbudil obavy medzi obyvateľmi aj políciou. Muž, ktorého meno nie je zverejnené, vyvolal pozornosť verejnosti a polície svojím nevhodným správaním na sociálnych sieťach.

Policajné orgány boli v nedeľu ráno zahltené správami o statuse tohto muža, v ktorých sa vyhrážal zastrelením mačiek. Jeho konanie vyvolalo obavy z použitia zbrane v obytnej zóne, čo podnietilo občanov k nahláseniu situácie polícii.

Muž verejne vyjadril agresiu voči mačkám: „Ak máte radi svoje mačky, tak ich majte na svojom mieste. Akúkoľvek mačku na mojom dvore a v okolí domu zastrelím. Môže byť výstavná s obojkom a rolničkou, aby sa vyšpinila na dvore je už na mna moc.“ 

Policajné orgány okamžite zareagovali na túto hrozbu a vyslali na miesto policajnú hliadku. Prípad je v súčasnosti predmetom vyšetrovania, z dôvodu podozrenia, že ide o protiprávne konanie.

„Po konfrontácii s mužom zistili, že nie je držiteľom zbrojného preukazu ani zbrane. Muž svoje vyjadrenie neskôr zo sociálnej siete zmazal,“ informuje polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu