Najprv čiary na ceste nakreslili, potom ich odstránili. Obyvateľov mesta Trnavy situácia pobavila, aj nahnevala


Foto: Najprv čiary na ceste nakreslili, potom ich odstránili. Obyvateľov mesta Trnavy situácia pobavila, aj nahnevala Foto: FB/Trnava moje mesto

Frekventované, ale aj tie menej používané, cesty treba raz za čas upraviť či dokresliť čiary, ktoré kvôli premávke a slnku postupne blednú. Jednu takú opravu zachytil aj Michal, ktorý do facebookovej skupiny Trnavy prispel aj fotografiami. Na nich je vidieť cestárov, ktorí však rušia čerstvo nakreslené čiary na ceste. „Nakreslíme čiary, po týždni vymažeme čiary… Plytvanie peniazmi platcov daní, úplne 100% tlieskam vedeniu mesta Trnava… Bravoooooo,“ napísal k príspevku Michal.

Príspevok komentovali niekoľko ďalších ľudí. Niektorí si zo situácie pritom robili žarty, iní nechápali, kde sa stala chyba. „Kde spravili soudruzi chybu…,“ napísal ironicky pod príspevok Rasťo.

„Na hlavu v celej TT. Autá budú lietať, zúžené cesty, hlavne bicyklov sa vedľa seba zmestí aspoň 10ks. To je dôležité, lebo 12 mesiacov vkuse chodíme všetci na bicykloch. Ale cesty rozbité, to nikto nevidí. Keby rovno aj to opravili!“ napísala Lenka.


O vyjadrenie sme požiadali aj mesto, správu budeme aktualizovať.


FB/Trnava moje mesto


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu