V Trnave došlo ku zrážke auta s cyklistom. Obyvatelia mesta z toho vinia cyklistu, tí vraj po meste jazdia ako šialení


Foto: V Trnave došlo ku zrážke auta s cyklistom. Obyvatelia mesta z toho vinia cyklistu, tí vraj po meste jazdia ako šialení Foto: FB/Trnava moje mesto

Včera v poobedných hodinách malo dôjsť v Trnave na ulici Terézie Vansovej v blízkosti starého cintorínu k dopravnej nehode. Pri nej sa mal stretnúť cyklista s autom. O nehode informovala facebooková skupina Trnavy, ktorá uverejnila príspevok s fotografiou z miesta nehody. Pod príspevkom sa pritom spustila lavína komentárov, pričom väčšina z nich naráža na cyklistov či kolobežkárov, ktorí jazdia rýchlo a neopatrne.

„Či sú to cyklisti, alebo kolobežkari, jazdia ako šialení. Jazdia s pocitom, že šofér jazdiaci v aute im musí dať prednosť. Vpália na priechod pre chodcov a ani sa neunúvajú presvedčiť sa, či ide auto. Akosi nechápu, že priechody pre chodcov nie sú pre cyklistov a už vôbec nie pre bláznov na kolobežkách. Denne sa s týmto stretávam a je to des. Hlavne že celá Trnava je pokreslená nezmyselnými pruhmi. A to nehovorím o jednosmerkách. Jak u bláznov… Hlavne že ľudia platia,“ napísala Eva.



„Ak na priechode, tak sa ani nečudujem. Cyklisti tam jazdia jak šialení. Hlavne, že na cyklochodníku je značka daj prednosť v jazde,“ okomentoval príspevok Michal.

Polícia by sa mala zamerať na kolobežkarov a cyklistov na chodníkoch. Jazdia brutálne, je otázka kedy a kde sa stane úraz, možno aj tragický. Súhlasíte, vidíte to aj vy?“ napísal Peter.

K podobnému incidentu došlo aj pred týždňom, kedy cyklista zrazil dieťa na pešej zóne a z miesta nehody ušiel.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu