Za ihriskom v Piešťanoch vysypal smeti z auta, mal však smolu. Boli tam aj parkovacie lístky s jeho ŠPZ


Foto: Za ihriskom v Piešťanoch vysypal smeti z auta, mal však smolu. Boli tam aj parkovacie lístky s jeho ŠPZ Foto: FB/Mesto Piešťany - To Najlepšie z Piešťan

Celý svet neustále čelí problémom odpadkov, ktoré ľudia častokrát nevyhodia do koša ale ich hodia na chodník či trávu. O podobnej situácii informoval na facebookovej skupine mesta Piešťan aj Lukáš, ktorý odfotil pokrčený parkovací lístok na trávniku s popisom, že pán, ktorý parkoval za školským ihriskom na Mojmírovej ulici tam vyhádzal všetky odpadky z auta aj s parkovacími lístkami s jeho evidenčným číslom vozidla.

„Keby sa dalo, takýmto blbcom by to bolo treba vysypať do prostriedku obývačky alebo rovno do postele, nech sa v tom krôchnia a nie že si honia ego aký sú borci, ako to „super vyriešili,“ komentovala príspevok užívateľka Anka.

Pod príspevkom sa našli aj komentáre, ktoré si zo situácie robili žarty. „Mať Vaše problémy, to by som chcel!!! Najviac zo všetkého!!!“ komentoval Lubo. „Možno má z domu také návyky,“ poznamenal Juraj.


„Vám je to asi smiešne a zamyslite sa čo píšete. Je to ulica slušných ľudí a prečo by mala byť špinavá od nevychovaných šoférov. Predstavte si, že ja osobne to raz za týždeň tu celú ulicu čistím a nie je to vôbec smiešne. Nazbieram celé vrece. Ľudia sú nepoučiteľní. Zastavia tam taxikári, ľudia s autami všetci tam ten bordel vyhadzujú z áut. Pravidelne krabičky od cigariet, tik takov parkovacie lístky, obrúsky, koľko krát osrané a o potrebe psov ani nehovorím. Takže ha ha ďakujem vaše komentáre sú úžasné,“ napísala pod príspevok Martina.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu