V Trnave boli opäť zachytené dravé vtáky. Nie všetci obyvatelia z nich však majú radosť


Foto: V Trnave boli opäť zachytené dravé vtáky. Nie všetci obyvatelia z nich však majú radosť
Galéria: 3 fotky
Foto: FB/Trnava

Nie je nič nezvyčajné na tom, keď si človek v meste všimne túlavú mačku či psa, holuba alebo dokonca nočnú sovu. Obyvatelia mesta Trnavy si však v poslednú dobu všímajú sokolov myšiarov, inak nazývaných aj ako pustolky či poštovky. Na facebookovej stránke Trnavy sa pritom objavil príspevok, v ktorom Roman uverejnil viacero fotografií, na ktorých tieto dravé vtáky zachytil.

Pod príspevkom sa pritom nahromadili komentáre, ktoré chvália týchto dravých vtákov. Niektorí používatelia dokonca prispeli svojim vlastným skúsenosťami s nimi. „No krásny vták ale ten bordel čo robí, strašné niečo. Sedával nám roky nad terasou a každý deň výkaly, blvance čriev a kože z myší. Každý deň drhnúť kefou a vodou,“ napísal Marian, pričom ku komentáru pridal aj fotografiu.


FB/Trnava


Komentár Mariana okomentovala aj užívateľka Valéria: „Tieto naše trnavské operence robia ozaj riadnu paseku na balkónoch, hlavne holuby ,straky a vrany. Sadnú si na parapetnú dosku a je to „tam“, alebo mám to na okne.“

„My sme sa im na Hospodárskej vždy tešili, rozohnali holuby jedna radosť! Holuby, ktoré na autá denno-denne ládovali farebné a ťažko zmývateľné homolky,“ komentovala príspevok Anežka.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu