Trnavčania hľadajú najlepší kebab v meste. Kto to podľa nich vyhráva?


Foto: Trnavčania hľadajú najlepší kebab v meste. Kto to podľa nich vyhráva? Foto: Freepik

Po akom jedle ľudia najčastejšie siahnu, keď si v meste chcú si dať niečo lacné, chutné a len tak do ruky? Najčastejšie ide o kebab, ktorý sa dá pripraviť na viacero spôsobov. V Trnave je pritom množstvo možností rýchleho občerstvenia, kde si ho môžete kúpiť. Ktorý je však podľa obyvateľov ten najlepší?

Na facebookovej skupine Trnavy sa túto otázku spýtal Tomas, pričom sa pod ňou začala obrovská diskusia o tom, kde je podľa obyvateľov ten najlepší. „MC kebab pred Tescom, alebo Lavash,“ napísal Martin. „V centre za Jednotou smerom na Čajku,“ komentoval Radomir. „ U Tibiho (Hviezdoslavova),“ napísala Annie.

„V divadelnej uličke v TT a potom v Špačinciach,“ komentovala Simona. „Na Kollárovej na parkovisku pri polícii,“ uviedla užívateľka Qtinka. „Prengo v tom stánku pri kruhovom. Trakovický kebab,“ napísal Mino. „Pri Trnave v Križovanoch alebo v Zavare. V Trnave pri divadle kebab a kostole u Afganca,“ uviedol Peter. „Jednoznačne v Hrnčiarovciach nad Parnou. Len momentálne PN. Je to kúsok od Trnavy. Ale stojí to za to ísť až tam,“ napísala Elena.

„A 100% Hrnčiarovce. Najlepšie mäso, najväčšie porcie a ešte aj najlacnejší. Chodím tam už 7 rokov a neviem si ho vynachváliť. A to už v TT som skúsil všetky,“ komentoval Kristián. „V Trnave bol kedysi perfektný kebab Yildiz. Len skončili už pred rokmi. Lepší som nejedla,“ napísala Jana. „Ale kdeže. Úplne najlepší kebab je predsa v Križovanoch nad Dudváhom,“ okomentoval Richard.

Najčastejšie sa pritom opakoval kebab Lavash, MC kebab pred Tescom či v Hrnčiarovciach nad Parnou.

Prečítajte si viac: