Matovič pohoršil ľudí na internete. Ministerku Šimkovičovú prirovnal k nebohej celebrite


Foto: Matovič pohoršil ľudí na internete. Ministerku Šimkovičovú prirovnal k nebohej celebrite Foto: Facebook/Igor Matovic

Predseda hnutia Slovensko Igor Matovič sa pridal ku kritike ministerky kultúry SR Martine Šimkovičovej. Zároveň však rovnako nahneval diskutujúcich na internete. Urobil tak obrázkom, ktorý uverejnil na sociálnu sieť. Ten porovnával ministerku kultúry a nebohú účastníčku televíznej šou  „Martinku z Turca“.


Zdroj foto: Facebook/Igor Matovic

V komentárovej sekcii pod týmto príspevkom došlo k diskusii. Niektorým príspevok prišiel vtipný podobne ako Matovičovi. „Tá z Turca je aspoň celebrita a ľudia ju mali radi, no táto tepša, niekedy z Markízy, ktorú aj vyhodili, bude legenda múmií,“ znel jeden z nich, pričom ho dopĺňalo množstvo smejúcich sa emotikonov.


Avšak prevažovali tie, ktoré sa zosnulej zastávajú a Matovičovi nastavujú zrkadlo. „Trošku úcty k ženám a mŕtvym by nezaškodilo. Najprv máte plné ústa človečiny a na druhý deň zo seba urobíte totálneho hňupa, čo sa neštíti otierať ústa o mŕtvu,“ napísala používateľka sociálnej siete.

Okrem bežných ľudí si príspevok všimli aj jeho politickí oponenti Milan Uhrík z hnutia Republika a Marek Kuruc zo strany Smer-SD. „Tak toto je fakt chorý príspevok. Vysmievať sa z fyzického výzoru nebohej ženy je naozaj nemiestne. Každý má fotku, na ktorej nevyzerá zrovna najlepšie,“ odkázal mu Uhrík.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu