Opitý rakúsky dôchodca založil požiar na urgentnom príjme v Trnave. Bál sa vraj o život


Foto: Opitý rakúsky dôchodca založil požiar na urgentnom príjme v Trnave. Bál sa vraj o život Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Rýchla zdravotná pomoc (RZP) dnes nadránom priviezla do Fakultnej nemocnici v Trnave 70-ročného pacienta pôvodom z Rakúska. Po tom, čo ho priviezli na urgentný príjem, napadol sanitárku úderom do hrude a pokúsil sa podpáliť budovu urgentného príjmu.

Zapálil tri prenosné lôžka, ktoré sa nachádzali v čakárni. Požiar sa podarilo uhasiť sestrám, o čom informuje v príspevku na sociálnej sieti Fakultná nemocnica Trnava. Na miesto po privolaní prišli krátko po 2:00 hod. ráno aj policajti a hasiči.

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj


Podľa vyjadrenia polície na sociálnej sieti sa rakúsky dôchodca údajne bál o svoj život vo „východoeurópskej“ nemocnici. Polícia voči nemu zakročila, pričom ho obmedzila na osobnej slobode. Po tomto zákroku ho personál urgentného príjmu ošetril a policajti mu pri orientačnej skúške namerali viac ako 2 promile alkoholu.

Muž bol prevezený na policajnú stanicu, kde po prvotných úkonoch skončil v cele policajného zaistenia. Okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom policajného vyšetrovania.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu